Kde potrebujem školenie?

Ak nám niekedy zavoláte s otázkou či máme nejakú voľnú brigádu, často dostanete odpoveď: ,,Voľné miesta by boli, ale na túto pozíciu musíte byť zaškolený.” Nie všetky brigády sú takéto, no pokiaľ ide o pozície v jednom z obchodných reťazcov, v ktorom cez nás môžete pracovať je to naozaj tak. Hovorím konkrétne o pozícii pokladník, lahôdkar, pekár a dokladač tovaru. Aj keď posledná pozícia je takmer všetkým známa a všetci si myslia, že na ňu žiadne školenie netreba, nie je to vždy tak. V dnešnom blogu si teda predstavíme vyššie spomenuté brigády, čo pri ich vykonávaní môžete očakávať a podobne.

Začneme teda pozíciou, ktorá je pre väčšinu brigádnikov ,,strašiak”. Pokladník respektíve pokladníčka. Väčšina ľudí si hneď predstaví dlhý rad plný nervóznych ľudí a to ich odstraší. Pokiaľ ste však komunikatívny, zodpovedný a chcete mať pravidelnú brigádu, je tato práca práve pre vás. Na to, aby ste mohli pracovať na pokladni musíte splniť dve podmienky – mať minimálne osemnásť rokov a mať absolvované školenie. Ak sa nachádzate v Bratislave a chcete sa zaškoliť, neváhajte sa spýtať ktoréhokoľvek zo zamestnancov Junglee, kedy sa takéto školenie organizuje. Býva približne každé tri týždne a prebieha v Petržalke. Naopak, ak bývate v mestách ako Trnava, Trenčín, Myjava a iné, zaškoliť vás môžu ochotní zamestnanci priamo na predajni. Takmer všetky dnešné pokladne sú nové, moderné a robia všetko za vás, preto sa nemusíte báť a mať stres, že by ste niečo nevedeli. Po zaškolení si už pokojne môžete sadnúť za pokladňu a chodiť pracovať tak, ako chcete. Tiež treba spomenúť ďalšiu výhodu tejto pozície a tou je mzda, ktorá je zo spomenutých pozícii najvyššia.

via GIPHY

Ďalšou brigádou, s ktorou sa u nás môžete stretnúť sú lahôdky a ich dokladanie. Čo to obnáša? Naplň práce je obsluha zákazníkov na úseku lahôdok – teplého a studeného pultu, úprava a vzhľad vitrín a nárezových strojov. Skrátka práca s jedlom, ktoré sa vydáva za pultom. Výhodou je, že školenie môžete absolvovať kedykoľvek na predajni predtým, ako vám začne zmena a tiež to, že nemusíte mať osemnásť rokov. Túto pozíciu máme takmer vždy voľnú a preto opäť pripomínam, ak si chcete zarobiť a chodiť na brigádu pravidelne, pýtajte sa práve na túto prácu. Po pravidelnom chodení sa budete vedieť orientovať medzi syrmi, šunkami, šalátmi a poradiť tak nejednému človeku, ktorý bude stáť v rade.

via GIPHY

Ak vás ale neláka syr, šaláty alebo ste možno vegetarián a mäso nemôžete ani vidieť, zároveň chcete pracovať s jedlom, je tu ešte jedna pozícia – pekár. Predstavte si vôňu čokoládových roliek, čerstvého chleba alebo bagiet. A to všetko vďaka vám a vašej šikovnosti. Pracovať na tejto pozícii môžete tiež po absolvovaní školenia, ako už som spomínala – priamo na predajni. Zaučia vás na dopekanie a dokladanie a potom už môžete spríjemňovať deň nielen sebe, ale aj všetkým ostatným zákazníkom. Práca s pecou nie je náročná, pečivo je vopred pripravené, stačí ho len poukladať na plech a dať do vnútra. Práca nie je monotónna a pri nosení plechov precvičíte aj svoje svaly.

via GIPHY

Predstavenie brigád uzatvárame pozíciou klasického dokladača tovaru. Pokiaľ ide o klasické výrobky, môže túto prácu vykonávať hocikto, nehľadiac na vek či pohlavie. Ak teda máte zmysel pre detail, skúste práve túto brigádu. Nemusíte s nikým komunikovať priamo, no pokiaľ už budete na predajni zbehlý, môžete pomôcť strateným zákazníkom orientovať sa.

via GIPHY

Pri všetkých spomenutých brigádach treba povedať, že si zmeny môžete voliť ako chcete, sú dosť flexibilné. Pokiaľ môžete pracovať ráno, pôjdete ráno a ak vám viac vyhovuje poobedný čas, môžete byť až do záverečnej. Vždy však minimálne štyri hodiny. Ak vás zaujíma mzda na konkrétne pozícii vo vašom meste, obráťte sa na našich zamestnancov, ktorí vám ju v telefóne radi povedia alebo si prezrite našu stránku.

Verím, že máte po tomto blogu lepšiu predstavu a ponúkaných brigádach a že si nájdete práve ,,tú svoju“, na ktorú budete chodiť pravidelne a radi. A ak vám predsa len nič z tohto nevyhovuje, stále si môžete vybrať niečo iné.